Novosti

Studentska praksa u Mariboru

Stipendistkinja Advokatske kancelarije Stevanović, Branislava Petković, bila je u studentskoj posjeti Odvjetničkoj pisarni Štelcer & Berkovič u Mariboru. U okviru ideje razvijanja regionalne i međunarodne profesionalne saradnje naša stipendistkinja upoznala se sa pravosudnim sistemom Republike Slovenije kroz praktični rad. U toku prakse uspješno je primjenila znanja i vještine stečene u našoj kancelariji.

Branislava je ostavila veoma pozitivan utisak na domaćine, predstavljajući tako prepoznatljivi kvalitet naše kancelarije. Advokati Nataša Štelcer i Robert Berķovič, zajedno sa svojim saradnicima, zaključili su da je riječ o profesionalnoj, preciznoj, samoinicijativnoj, mladoj studentkinji izvanrednih komunikacijskih vještina, te budućoj uspješnoj pravnici.

Za Branislavu je ovo odlično profesionalno iskustvo, koje će bez sumnje biti korisno u budućem radu. Advokatska kancelarija Stevanović još jednom je pokazala značaj podsticaja napredovanja i usavršavanju mladih, i potvrdila da prepoznaje i podržava najbolje studente prava.