FORUM MENADŽERA REPUBLIKE SRPSKE ODRŽAN U BIJELJINI OD 28. DO 29. MARTA 2018.

U organizaciji centra za edukaciju "Proeduca Banja Luka", u Bijeljini je od 28. do 29. marta 2018. godine održan Forum menadžera Republike Srpske na kome je značajno učešće uzela i Advokatska kancelarija Stevanović, te kompanije koje posluju u okviru sistema Standard Group: Flower Express i Standard Računovodstvene Usluge d.o.o.

Forum je bio idealna prilika za poslovnu zajednicu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine da podijeli svoja zapažanja u vezi sa poslovnom klimom u našoj zemlji, ali istovremeno da se usvoje nova znanja i prakse u pogledu poslovanja po savremenim trendovima.

Ispred AK Stevanović bilo je prisutno oko 30 akreditovanih predstavnika, a advokat Miloš Stevanović je bio panelista zajedno sa Zoranom Lalićem ("Phoenix Pharm"), Biljanom Marković ("Hemofarm"), Robertom Čobanom ("Color Press Group"). Voditelj panela je bio Goran Milić sa Al Jazeera Televizije.

Forum je održan u Bijeljini, pa je poslovna zajednica ovog grada pokazala da je spremna za nove izazove koje je čekaju, ali istovremeno da zajednički stvori novu vrijednost koja će dati krajnje efekte svima koji žive u RS i BIH.

Forum je održan u Etno selu "Stanišić", našem najljepšem turističkom kompleksu.

Generalni sponzor Foruma je bila "Standard Grupa", www.standardgrupa.com.


Kontakt za medije:
Milijana Vulović
065 845 645